Carpaccio z kachních prsíček
s malinovým salátkem
Čokoládové brownies Filet z candáta s grilovanou
zeleninou a balsamikovou redukcí
     
Filírovaná vepřová panenka
dijonskou majonézou
Grilovaná chapadla z kalamáry velké
s mix salátem a sušenými rajčaty
Grilovaná scamorza s kaštanovým puree
     
Jehněčí kotlety na rozmarýnu
s gratinovaným bramborem
Jelení guláš s toskánským knedlíkem Kalamáry na grilu
     
Kančí medailonky se šípkovou omáčkou a rozmarýnové brambory Kančí roláda s ostružinovou
omáčkou
Konfitovaný vepřový bok na medu
a gratinované bramborové puree
     
Králičí galantýna s houbovou faší
+ šafránová rýže
Krutí prsa s estragonem a fazolkami Mix trhaných salátů s kozím sýrem
a ořechy
     
Pikantní marinová hovězí žebírka
s arabským chlebem
Salát s jatýrky, jablky
a ostružinovým dresinkem
Steak z krkovice s žampiony
     
Tatarák s lanýžovým olejem Telecí játra, tomatové vinaigrette, minibrambůrky Telecí medailonky s tuňákovou omáčkou + gratinované brambory
     

 

Všechny vyfocené pokrmy můžete, stejně jako já, ochutnat v Pizzeria & Ristorante Atollo v Příbrami.